torsdag 14 december 2017

RASTAKTIVITETER

För att visa eleverna tydligt vilka rastaktiviteter som erbjuds och var aktiviteten är under dagen har vi gjort ett tydlig bild som sitter vid varje entrédörr på skolan.

måndag 11 december 2017

RASTVÄRD

Nu har äntligen våra fina västar kommit!

För att göra oss ännu mer tillgängliga och synliga för eleverna har vi köpt in västar till rastvärdarna. De orangea västarna har personal på sig som håller i rastaktiviterna på tis, ons och torsdagarna. Gula västar har personal som finns till hands för eleverna- Stötta dem i lekarna, hjälpa till om någon slår sig, se till så att alla som vill få vara med m.m.


måndag 4 december 2017

BESÖK I ÅRSKURS 5

Idag har årskurs 5 haft besök utav KHK-spelarna Joel Kellman och Bobbo Petersson. De har pratat med klassen om hur viktigt det är att ha respekt för varandra, visa hänsyn och att det är okej att vara olika och att man använder varandras olikheter till något bra. Killarna berättade också om hur de hade det när de gick i skolan och hur viktigt det är med en bra utbildning. De pratade även om hur bra det är att träna sig att prata inför en grupp och att skolan är ett bra forum för att träna på det.