lördag 25 november 2017

BILD

Årskurs två har gjort blåsmålningar på bilden. Stövlar som leker i vattenpölar!



BOKSTAVEN S

Årskurs 1 arbetar just nu med bokstaven S på olika sätt. Ett sätt är att träna sin finmotorik genom att  göra spindlar.


fredag 17 november 2017

FÖR KÄNNEDOM

Avspärrningen:
Undersökningen av markföroreningen som inleddes v 44 har visat att inga halter av farliga ämnen fanns på den ytan där vi har gungor eller nedåt själva skolgården. Däremot fanns det halter av bly längre upp på berget. Detta ska undersökas vidare och i närtid flyttas därför avspärrningen uppåt berget så att inga barn ska kunna leka på platsen innan undersökning och eventuella åtgärder har hunnit vidtagits. Vi håller er informerade så fort vi själva får mer information om detta.

måndag 13 november 2017

SKOLRÅD 21/11

Tisdagen den 21/11 kl 18-19 är det skolråd på Tullskolan. Är det något som ni som vårdnadshavare vill ska diskuteras under mötet så kontakta föräldrarepresentanterna för er klass.


onsdag 1 november 2017

FÖR KÄNNEDOM





Hej,



För kännedom så undersöker kommunen marken på berget utanför skolgården för eventuella framtida byggmöjligheter. Under arbetet så upptäcktes föroreningar i marken och eftersom skolgården ligger i anslutning fattades det då beslut om att även undersöka marken på skolans område för säkerhets skull. Därför har vi under ett par dagar tillfälliga avspärrningar på den del av skolgården som vi kallar berget. Det inkluderar även den grinden mot Sunnavägen som inte går att använda under perioden som det är avspärrat.



Proverna tas nu under v. 44 och vi väntar på svar förhoppningsvis redan v. 45. Bedömningen är inte att det är en fara för era barn men man vill ta det säkra för det osäkra. Så fort vi vet mer återkommer vi med mer information.



Mvh

Martin Andersson

Rektor