onsdag 21 december 2016

JULBORD

Idag har alla på Tullskolan fått avnjuta ett fantastiskt julbord. Våra kockar har överträffat sig själva i år. Till sin hjälp hade de elever från årskurs 6 som hjälpte till med serveringen. Tack alla för en fantastisk måltid!
 
 
 
 
 
 

SÖTA RENAR

Idag såg man många små söta renar springa runt på skolan. Eleverna i årskurs 1 har gjort huvudbonader i form av renar. Så söta!


söndag 18 december 2016

6:ORNA UNDERVISAR PÅ MARINMUSEUMET

I fredags höll 6:orna lektion på Marinmuseumet för årskurs 4 och 5. De pratade om 1:a Världskriget, Vapen och kanoner, sjukvård och straff, Gallionshallen och om ubåtar. Eleverna i 6:an hade förberett sig väl och de yngre eleverna lyssnade intresserat på. En mycket lärorik förmiddag för alla. Lunchen i form av hamburgare serverades även den av eleverna.



torsdag 8 december 2016

KREATIVA VERKSTADEN

Igår var det avslutning på vår KREATIVA VERKSTAD
Ett härligt gäng har träffats på onsdagskvällarna i Tullskolans verkstad.
Vi hoppas  på fortsättning efter jul.

måndag 5 december 2016

RASTAKTIVITETER

Nu har vi kommit igång med våra planerade rastaktiviteter. Vi börjar i liten skala och bygger på successivt. På förmiddagsrasterna på måndagar och torsdagar kommer det fram till jul att vara två organiserade lekar nere i Tullparken (inhägnat område). Vi har även ett lugnt hörn bakom lekboden, där det kommer finnas bl a ritsaker, rubikskub och jonglerbollar.
För att förtydliga för eleverna vad som sker på de olika aktiviteterna och vilken personal som är på plats, finns det en tavla uppsatt p lekboden.

Lugna hörnet